Lettergrootte: + -
 
  Home > ActivityTrailer

Activity Trailer

 
De Activity Trailer is speciaal voor ProFit People en haar zusterbedrijven gemaakt. Het is een degelijke trailer met voldoende daglicht, privacy en ventilatie om medische check-ups, fittesten, gezondheidsonderzoeken en beweegadviezen uit te voeren.
 
Uitrusting
De Activity Trailer is standaard uitgerust met
  • twee ergometers,
  • een IT-configuratie,
  • MyFitplan software,
  • testmaterialen zoals een weegschaal, vetpercentagemeter, lengtemeter, lenigheidsmeter, krachtmeter en minilab.
Uiteraard is de Activity Trailer ook voorzien van een AED en EHBO-koffer. 
 
Het is mogelijk om twee klanten tegelijkertijd een fietstest af te nemen. De Activity Trailer heeft een eigen keukentje en toilet.
 
Kosten
De kosten voor de huur van de Activity Trailer zijn afhankelijk van de inrichting. Vraag hiervoor een offerte aan.
 
De Activity Trailer kan ook leeg worden geleverd waardoor onze opdrachtgevers de trailer kunnen gebruiken met eigen test- en meetapparatuur. U huurt de Activity Trailer zonder apparatuur al voor 600 Euro excl BTW per week of 2.000 Euro excl. BTW per maand. 
 
Om met de Activity Trailer te kunnen rijden is Rijbewijs BE noodzakelijk. 
 
Voorbeelden van inzet
De Activity Trailer wordt regelmatig ingezet voor het Activity Concept van MyFitplan International. Met het Activity Concept worden gezondheidstesten, beweegadviezen en beweegprogramma's aangeboden via kwalitatief hoogwaardige fitnesscentra of door bemiddeling van grote verzekeraars in Nederland en België. 
 
De Activity Trailer wordt ingezet door ProFit People op gezondheidsmarkten, bedrijfsfitness projecten en keuringen of testen op locatie van de klant.