Lettergrootte: + -
 
  Home > Diensten op maat

Dienstverlening

Bij Health Promotion zorgen wij voor voorlichting, met als doel de medewerker te prikkelen om in beweging te komen. Bij medewerkers in de fase van onverschilligheid ligt de kracht in de herhaling van de boodschap. Dit doen wij bijvoorbeeld door het organiseren van Gezondheidsweken, BRAVO-brochures (Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspanning), e-Health en digitale nieuwsbrieven.
 
Medewerkers die een actieve leefstijl overwegen geven wij ondersteuning, door inzichtelijk te maken waar aan gewerkt kan worden in combinatie met motiverende adviezen. Dit kan worden versterkt door de medewerker te meten met een van onze Health Checks en te adviseren over de risico’s van inactiviteit.
 
Medewerkers die echt in actie willen komen krijgen een intensievere begeleiding. Dan wordt het moment aangegrepen om de leefstijl écht te veranderen. Wij bieden Health Clinics in de vorm van preventieve en recreatieve cursussen en uiteenlopende groepslessen voor doelgroepen. De actieve leefstijl wordt bevorderd door samen met
collega’s, onder begeleiding en in groepsverband, te bewegen en persoonlijke adviezen te ontvangen.
 
Wanneer een medewerker actief is, zal de begeleiding meer faciliterend zijn binnen de eigen omgeving en mogelijkheden. Het overwinnen van moeilijke (terugval) momenten is één van de belangrijkste items in deze fase. Voorbeelden van onze diensten zijn MyFitplan, een beweegadviescentrum en online coaching door onze beweegadviseurs.
 
Health Management is de integratie van deze activiteiten in één programma. Het bedrijfsgezondheidsprogramma is erop gericht om vanuit een analyse de medewerkers een begeleidingsprogramma op maat te bieden. Hierbij zetten wij bijvoorbeeld een bedrijfsfi tnessprogramma op of een gezondheidscentrum op locatie.